Cautare

4242 de rezultate pentru "adrian anghel" (3.22 secunde)
Mihai Anghel, actionar al societatii împreuna cu sotia sa, Cornelia, a declarat ca inaugurarea vine dupa trei ani în care podgoria Segarcea a fost aproape în totalitate înnoita, iar în zona s-au facut investitii de 11 milioane de euro din fonduri proprii, dar si europene.
  Lungul drum prin instante Doctorita Mileta Anghel Greceanu, fiica adoptiva a ultimei descendente a Grecenilor, a solicitat si a obtinut retrocedarea unei bijuterii arhitecturale - cea mai veche cula din România, cea a Grecenilor, situata în Maldaresti.
  Lungul drum prin instante Doctorita Mileta Anghel Greceanu, fiica adoptiva a ultimei descendente a Grecenilor, a solicitat si a obtinut retrocedarea unei bijuterii arhitecturale - cea mai veche cula din România, cea a Grecenilor, situata în Maldaresti.
Din grupul celor mai bogati oameni din Dolj mai fac parte, în ordinea descrescatoare a averilor, Cornel si Delian Panait (activitati în auto, imobiliare), Mihai Anghel (agricultura, vinificatie), Ion Busuioc (în industria alimentara).
Toate aceste alimente vor fi distribuite doljenilor care indeplinesc conditiile pentru a primi aceste ajutoare“, a declarat Gabriel Anghel, purtatorul de cuvant al prefectului de Dolj.Anghel a mai precizat ca ajutoarele primite din alte judete vor ajunge in 35 de comune doljene care au solicitat in plus fata de cantitatile repartizate.
Daca s-ar diminua TVA-ul, atunci comerciantii de cereale si producatorii nu ar mai avea de ce sa lucreze la negru", a spus Mihai Anghel, om de afaceri din Craiova, care cultiva o suprafata de 24.000 de hectare de teren in Dolj si Olt.
"Este de dorit ca BNR sa isi faca mult mai clar cunoscute intentiile" Pe de alta parte, economistul-sef al BCR, Lucian Anghel, nu preconizeaza nici o modificare a dobanzii-cheie si nici a rezervelor minime obligatorii in sedinta de miercuri.
•Statia Linia de Centura devine statia Anghel Saligny. Anghel Saligny (1854 - 1925) - academician, inginer constructor si pedagog, membru fondator al Societatii Politehnice Bucuresti, a proiectat si construit podul de la Cernavoda si a condus lucrarile de amenajare a Portului Constanta.
Economistul-sef al BCR, Lucian Anghel, considera ca cele doua masuri nu sunt potrivite pentru contextul economic actual si vor afecta pana la urma tot populatia.
Au fost ani cand graul s-a vandut la noi si cu 275 de euro pe tona", a spus, pentru GdS, Mihai Anghel, unul dintre marii depozitari de cereale din regiune.
Cel mai bun rezultat a fost obtinut de Alexandra Anghel, medaliata cu aur in limitele categoriei de greutate 52 kg.
Becali vinde echipa Fostul mare antrenor Anghel Iordanescu anticipeaza o retragere a lui Gigi Becali din fotbal, in cazul in care UEFA va exclude echipa din Liga Campionilor.
Mutarea cea mai surprinzatoare operata in Comitetul Executiv de ieri a venit din numirea lui Anghel Iordanescu in postul de director tehnic al FRF la propunerea lui Mircea Sandu.
Nea Puiu, nu generalul Revenirea in fotbal a fostului selectioner poate fi utila in masura in care nu este o directiva de partid Domnul general Anghel Iordanescu s-a prezentat la post in data de 6 ianuarie.
Ancelotti m-a lasat la toate sedintele, eu nu il lasam la ale mele Anghel Iordanescu s-a intors de la un stagiu de pregatire de o saptamana sustinut la antrenamentele lui Carlo Ancelotti de la Real.
Lupescu, Gh. Hagi, D. Munteanu - Fl. Raducioiu, J. Vladoiu (68 Gh. Craioveanu). Antrenor: Anghel Iordanescu A marcat: ... Anghel Iordanescu.
Dar una e ce grupa vrea Anghel Iordanescu si alta e ce ne-au rezervat sortii. ... Sa nu uitam ca experienta lui Anghel Iordanescu cu Armenia nu e dintre cele mai placute :
Selectionerul Anghel Iordanescu va ajunge duminica la meciul cu numarul 100 pe banca tehnica a nationalei, bilantul sau fiind pana acum de 55 de victorii, 24 de remize si 20 de infrangeri, cu un golaveraj de 191-87. ... Anghel Iordanescu.
Realizator este Stoian Anghel, omul care sta in spatele celor mai de succes concerte din showbiz-ul romanesc, intre care cele cu Loredana, Stefan Banica, Horia Brenciu. De-a lungul timpului, Stoian Anghel a organizat zeci si zeci de spectacole avand-o ca protagonista pe Madalina Manole.
La sugestia si cu sprijinul scriitorului calarasean Ion Anghel Manastire, care pe atunci ocupa o functie importanta in redactia Revistei Pentru Patrie, editata de Ministerul de Interne, l-am invitat sa faca o vizita la Calarasi pe poetul Marin Sorescu, care indeplinea si functia de minsitru al Culturii si, administrativ, era seful meu direct.
google-analytics.com